Thursday, April 20, 2006

dansk szakkør II.







ez pedig mar az uj ørulet! foto-grafika mix, a vegeredmeny: hagyomanyos ff. fotopapirra nagyitott kep. ezek az elsø probalkozasok, szerintem izgalmas dolgok varnak meg rank. stencilezes fennyel, mondanam, ha nem lennek annyira tutyi-mutyi.

viszont javaslom, hogy a kovetkezo budapesti szakkørøn beszeljuk meg, hogy a Mecanas lakasat mikor alakitjuk at (darkroom, folyadekok, stb.)

13 Comments:

Blogger Salamonz said...

le a kalappal pufi! hol lehet megrendelni, mennyi kiloja?
s'r

3:21 PM  
Blogger mina harper said...

ejjjen vegre! tudtam, hogy ezeket latnunk kell! le vagyok nyugozve pali!!!! maganak tenyleg soha semmi massal nem kene foglalkoznia! fusson be, legyen vilaghiru, es soha se hagyja abba! btw mennyi az esely h a biciklis kepet nekunnk adja?

12:53 AM  
Blogger pufi said...

o, nagyon kedvesek vagytok, orulok, hogy tetszenek a cuccok!

sajnos a biciklis kep mar foglalt :( entschuldigung, de meg van sok masik, amibol lehet valogatni, nagyon szivesen adnek maguknak valamit, ami a fancy londoni otthonukban loghatna!

amugy 10 deka kep ara 500 g marabou markaju csokolade, abbol is a 'schweizer nöt' tipusu. de mas fajta csoki is lehet, csak ne et.

3:23 AM  
Blogger per1000 said...

aber hallo!

kirájok a képek, igazán megtiszteltetés, hogy eredetiben is láthattam őket.

éljen a szakkör, már nagyon várom a következőt ám :)

3:46 AM  
Blogger Salamonz said...

egy csomoszor visszajovok megnezni oket! tenyleg kutya jo, hogy feltedted oket pali, koszi! es most mar megint megjobban fotozni akarok ujra, nagyon es igazan!

1:59 PM  
Blogger srac said...

nekem a toiletes kep tetszik a legjobban, meg az out-of-focus inverz feka sracok(tenyleg vicces, mert igy ugye white-power-skinheadek lettek)
[uu, most egy csomo angolt hasznaltam, es az iszting megint cinkelni fog emiatt - egyetlen mentsegem, h az "életlen" nem fejezte volna ki egeszen, amit gondolok..]
a szubjektiv velemenyen tul, hadd szakmazzak is kicsit[presser pici bacsi szavaival]:
szal sztem ennel a kettonel egeszen faszan homogenra sikerult a kep, ugy h az embernek szinte nincs is montazs/kollazs-erzete.

(varjuk a mecenas reagalasat is.. ;)

10:17 AM  
Blogger pufi said...

hei hei per1000, salamonz, srac & a tobbiek,
tak for comments, helt fantastisk! azota keszult meg 1-2 uj is, de nem akarom atvenni az uralmat a blogon, ugyhogy ti is rakjatok fel mindent, aminek itt a helye! ha nem, akkor hetvege fele kenytelen leszek megint posztolni, komolyan mondom, nem viccelek.

kedves fuci, sajnos be kell vallanom, hogy azert olyan homogen az a 2 kep, mert nem is montazs/kollazs: a toilet csak egy foto, amibol ki van takarva ez-az, a white power sracok pedig mar a festmenyen is ott alltak a haz elott :( annyira ciki... kerlek ne haragudj.

de ez a skinhead-fricska nagyon vicces, nem is gondoltam ra, mindenesetre igy mar nagyon posztmodern, jelentsen az barmit is. hu, mar varom, hogy legyen majd egy jo kis hagyomanyos szakkor otthon.

fotozz, 'co, fotozz!

12:01 PM  
Blogger srac said...

kedves pufi,
sejtettem en h mirol van szo, csak akkor nem jol fogalmaztam, pl a feher madaras kepen a kivagasok nem homogenizalnak a fotoval, mig a toilettesen igen. szintugy az eles skinheades kepen pontosan latszik a stencil kep, amibol keszult, mig a masikon a blur ugyesen feledteti a nezovel, h mivel is all szemben, es az is sokat segit, h a fo-skinhead es a hazreszlet mogotte megis eles marad, mert igy ki-ki el tudja kepzelni, h milyenek lennenek az eletlen reszek elesen..

nemtom ez igy ertheto-e...

12:29 AM  
Blogger iszting said...

laci, en sosem bantanalak!

3:16 AM  
Blogger srac said...

iszting, miert nincs smiley a kommentedben?
en nem gondoltam annyira komolyan, es neked se kene.

peace ;>

3:31 AM  
Blogger iszting said...

csak veletlenul nincs smiley! itt kuldok helyette dupla-adagot: :-) :-D ;-) tripla, no nezd csak!
(ismered-e az indiai hires tanmeset: "volt egyszer egy lany, aki mindig smileyt rakott a commentjebe. egy szep napon elfelejtette es mindenki felreertette..." es persze ez utan is soksok: :-) :-D ;-)

10:22 AM  
Blogger pufi said...

ah so!
asszem mar ertem. es koszonom a 'szakmazast', sokat segit, rendesen el lehet veszni a probalkozgatasokban, aztan jol jon, ha valaki mas szemmel latja. szivem szerint felraknek meg 3 kepet, persze ha akarjatok. (ja, es ma eszrevettem az elozo posthoz tartozo commentet is, danke fuci)

hello juco! most jottem ra, hogy te is 'co vagy! az ff kepek ugy keszultek, mint ahogy a regi filmekben egy sotet szobaban kulonbozo folyadekokkal teli talcakba raknak papirokat, aztan lassan megjelenik rajtuk a foto, aztan csipesszel fellogatjak szaradni, es olyankor derul ki valami kis reszlet, amibol lehet tudni, hogy ki a gyilkos.

10:33 AM  
Blogger pufi said...

jaj, majdnem elfelejtettem:
:-)

10:35 AM  

Post a Comment

<< Home